Tallinn Fringe festival on jõudmas lõpusirgele ning viimased kümme päeva toovad publikule burleski, baletti, komöödiat, muusikat ja improteatrit. Kavas on enam kui 45 etendust, mis pakuvad elamusi igal õhtul. Tallinn Fringe kestab 18. septembrini.

Burleskibaari Heldeke! programm pakub külalistele komöödiat, muusikat, sauna, burleski ja kabareed. Laval on võimalik näha komöödia-šoud absurdsetest seiklustest, kui inimene jõuab 30ndatesse või eneseiroonilist etendust „Teised asiaadid”, kus lahatakse kultuuridevahelisi kogemusi. Etendusel „The Gong Show”võistlevad koomikud, kes suudab publikut kõige kiiremini naerma ajada. Lava täidavad sädeluse, flirdi ja huumoriga ekstravagantsed burleski artistid.

Hubases kohvikus Ratas & Kohv astub lavale koomik ja kirjanik Tatiana Akopova, kes räägib naljakatest viisidest, kuidas iseendas selgusele jõuda. Komöödiaõhtu „Kohv ja komöödia” toob lavale popurii kohalikke ja rahvusvahelisi koomikuid, kelle seas on ka näiteks Aleksandr Popov, Vivek Ravi ja Benjamin Heckscher.

Viimaseid Open Mic etendusi näeb veel Mökus, baaris Üksõikkultuuriklubis Winkel ja Botik. Šõud on nii eesti kui ka inglise keeles.

Fort Bar’is ja kohvikus Ratas & Kohv toimuvad Aleksandr Popov komöödiaetendused „Hingetuna Hospitalis”, kus ta pärast pikka tööorjust end haiglavoodist leidis. Etendused on eesti ja vene keeles.

IMPEERIUMI teatrisaalis näitab improteatri kõrgklassi IMPEERIUM. Klassikalist kirjandust saab näha täiesti värske nurga alt etendusel „SHAKESPEARE ehk improviseeritud värsskomöödia” ning väljamõeldud plärakeelt kuuleb improkomöödia etendusel „Võtab sõnatuks!”. Etendused on eesti, inglise ja plärakeeles.

Ruutu10 Tallinna Improkeskuses saab avastada improviseerimise kardinatagust elu Caspar Schjelbredi Impro töötoas: Klouni teekond. Lisaks näitab Caspar, kuidas töötab improviseerija aju etendusel The Supreme Art of Improvisation”.

Philly Joe’s jazziklubis astub üles elukutseline balletitantsija Triinu Upkin, kes koos bändiga esitab laule oma elust baleriini ja naisena. Riiast pärit Very Cool People toob tantsupõrandale jazzi ja funki. Festivali viimasel õhtul esineb RMF Collective, kelle muusika on seob improvisatsiooni ning ootamatud muusikalised rütmid.

Tallinn Fringe festivali programm

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga